Vi är specialister på Qlik och Planacy och vet vad totalkostnaden för en lösning brukar landa på.

Välj produkt och ange dina behov så återkommer vi med ett anpassat kostnadsestimat uppdelat i licenser och projekt. Vi svarar snabbt - vanligtvis inom 2 timmar på vardagar.

Vad kostar en lösning?

Svar inom 2 timmar

Välj produkt

 • Vi kan Planacy

  5+ ÅR

  100+ PROJEKT

  70+ KUNDER

  Planacy

  Med Planacy kan du automatisera och accelerera ditt budget- och prognosarbete. Blicka framåt snabbare, mer frekvent och med ökad precision i siffrorna. Öka samarbetet mellan finance och verksamhet och få stöd för både enkel och komplex planering.

 • Vi kan Qlik

  10+ ÅR

  1000+ PROJEKT

  250+ KUNDER

  Qlik Sense

  Med Qlik Sense kan du visualisera och analysera data från alla typer av datakällor. Upptäcka avvikelser, se möjligheter och få stöd för att ställa frågor som tar dig och din verksamhet framåt.

 • Vi kan Qlik

  10+ ÅR

  1000+ PROJEKT

  250+ KUNDER

  QlikView

  Stärk besluten. Med QlikView får du ett kraftfullt stöd för centralt styrd analys och rapportering. Lösningarna vi bygger anpassas helt efter din organisation, process och data.

 • Vi kan Qlik

  10+ ÅR

  1000+ PROJEKT

  250+ KUNDER

  Qlik NPrinting

  Få ut viktig information till fler. Med Qlik Nprinting kan du skapa och skicka rapporter i din QlikView och Qlik Sense miljö. NPrinting ger dig stöd för både enkla och avancerade rapportupplägg.

 • Få en NodeGraph offert

  NodeGraph

  NodeGraph hjälper dig säkerställa datakvalitén i din Qlik-miljö. Få ett visuellt stöd att utforska och dokumentera vart data hämtas och hur det transformeras i alla steg. Införandet av NodeGraph går snabbt och påverkar inte dina Qlik-miljö.

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.