Om oss

Vi hjälper dig se, förstå och agera på din data.

Det här gör vi

Det här gör vi

Vi hjälper företag navigera rätt. Tillsammans med våra kunder tar vi fram systemstöd som hjälper dem planera och följa upp sin verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Med vår hjälp blir viktig information tillgänglig och användbar för fler. Resultatet - mindre magkänsla och fler faktabaserade beslut där data hjälper till att visa bästa vägen framåt.

Inget är för evigt. Vi bygger därför våra lösningar på teknik som kan förändras när verkligheten förändrats. Vi är en ledande partner till Qlik och Planacy - två moderna plattformar för Analys/Rapportering och Budget/Prognos/Planering.

Vi arbetar långsiktigt och har haft högsta partnerstatus med Qlik sedan år 2010.


Varför oss?

Varför oss?

Vi vill att du skall komma till oss med höga förväntningar. Vi är en pålitlig och resultatinriktad konsultpartner som är enkla att ha att göra med. Från första kontakt till leverans får du engagemang för dina behov och kunskap om hur man omsätter dem till en fungerande lösning.

De produkter vi bygger våra lösningar på stödjer naturligt ett iterativt arbetssätt med många delleveranser längs vägen. Vi tycker om att börja smått, bevisa nyttan och tillsammans med kunden få lösningarna att växa organiskt och där behovet och nyttan är som störst.

Våra kunder återfinns i många olika branscher. Två områden där vi är extra duktiga är retail och tjänstedrivna bolag för vilka vi genomfört en stor mängd projekt genom åren.


10+ ÅR

Som Qlik Elite Partner

1000+ PROJEKT

Vår erfarenhet är din trygghet

> 250 KUNDER

I alla storlekar och branscher

Vårt DNA

Millnet BI grundades år 2008, har 46 medarbetare och sitter centralt placerat mitt i Stockholm. Vi har värnat vår kultur sedan start och är kända för att vara jordnära, kompetenta och ha en stark drivkraft för att alltid ställa upp för våra kunder.

Ödmjuka

Ödmjuka

Vi lyssnar, är jordnära och alltid öppna för att lära oss mer.

Pålitliga

Pålitliga

Vi kommunicerar, tar ansvar och levererar det vi åtagit oss.

Resultatinriktade

Resultatinriktade

Vi är positiva, flexibla och
drivna problemlösare.


Vår värld

Vi är partner till

Några av våra kunder

Klarna
GANT
Beijer Byggmaterial
BMW

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.