Millnet BI - en ledande Qlik Elite Partner sedan år 2010

2011-12-05: Infranord investerar i QlikView med Millnet BI som samarbetspartner

Millnet BI tecknade tidigare i år en större order med Infranord, Nordens ledande järnvägsentreprenör, som omfattar leverans av bl.a. QlikView licenser och QlikView projekt. Fullt driftsatt räknar Infranord med att ha c:a 150 QlikView användare inom såväl operativ nivå som på ledningsnivå.

Med QlikView som strategiskt verksamhetsstöd får Infranord snabbare tillgång till affärskritisk data. Möjlighet ges till uppföljning av olika nyckeltal som t.ex. leveranssäkerhet och omsättningshastighet vilket ger god överblick över företagets inköp av varor och tjänster. Detaljerad resursöversikt ges där logistikavdelningen får tydlig inblick i nyttjandegrad och tillgänglighet av de tusentals maskiner som används i Infranords projekt runt om i Sverige.

QlikView lösningen kommer hämta data ifrån bl.a. affärssystemet Agresso samt andra av Infranord egenutvecklade verksamhetssystem.

Läs även mer i Qlik’s egna pressrelease kring Infranord's investering i QlikView

Om Infranord
Infranord (tidigare Banverket produktion) är Nordens ledande järnvägsentreprenör med en omsättning år 2010 på 4,5 miljarder kronor och med c:a 3000 anställda. Företagets fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Läs mer om Infranord

» Fler Millnet BI nyheter hittar du här

Kontakta oss

Millnet BI logotyp

Millnet BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

08 - 651 18 00

Följ oss på LinkedIn