Guide - utvärdera analysverktyg

Vad bör man tänka på om man skall investera i ett nytt analys- och rapporteringsverktyg? Vi hjälper dig genom att inom 7 områden lista exempel på behov vi ofta möter. Ta även chansen att ladda ned faktablad samt jämförelser mellan Qlik och Power BI, Tableau och Thoug...

Läs mer

Varför använda Data Vault?

Att bygga ett datalager är bland det mest resurskrävande IT-projekt som en organisation kan ge sig i kast med. Projekten drar ofta över tiden och levererar inte det verksamheten efterfrågar. Vi tror att Data Vault och Automatisering är nyckeln till ett bättre datalager.

Läs mer

Välkommen till frukostevent den 7/2

Den 7/2 är du välkommen på frukostevent. Vi berättar det senaste om Qlik, hur du kan använda Planacy för att optimera kassaflödet samt lyssnar på när KidsBrandStore berättar hur de använder Qlik för att optimera sin marknadsföring. Anmäl dig redan idag!

Läs mer

Fyra vanliga invändningar mot budgetprocessen

Hösten har kommit och budgetarbetet är igång. Värdet med budgeten är ofta ifrågasatt - vanlig kritik är att den snabbt tappar kontakt med verkligheten och låser fast organisationens handlingsutrymme. Läs mer om 4 vanliga invändningar mot budgeten.

Läs mer

Resan mot ett bättre budgetverktyg

Budgetprocessen är jobbig för många företag. Arbetet är manuellt och tidsödande vilket gör att värdet ofta blir ifrågasatt. Men - är det värt att lägga tid på att förbättra en process som görs en gång per år och blir timingen för förändring någonsin rätt?

Läs mer

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: +46 8 651 18 00

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på dina data

Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på Qlik och Planacy - två moderna plattformar för Analys / Rapportering och Budget / Prognos / Planering.