Vår process

Hjälp företag se, förstå och agera på sin data.

Vår process

Vår rekryteringsprocess består av flera steg. Förutom dina formella meriter lägger vi stor vikt vid vem du är samt att din och företagets värdegrund stämmer överens.

Vi vill att båda parter skall få en god chans att utvärdera varandra. Vi investerar tid och engagemang i våra rekryteringsprocesser och förutsätter att även du gör det.

Ansökan

Skicka in din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., vänligen bifoga CV och personligt brev. För oss är det viktigt att förstå varför du sökt tjänsten och vad du tror att du kan bidra med.

Möte 1

Ett informellt möte som syftar till att vi skall lära känna varandra bättre. Du får veta mer om vilka vi är, vart vi är på väg och hur det är att arbeta hos oss. Vi får en övergripande bild vem du är, dina yrkeskvalifikationer samt dina erfarenheter.

Möte 2

Huvudsyftet med mötet är att få en djupare bild av dig samt diskutera tjänsten och dina kvalifikationer för denna.

Söker du rollen som Qlik-konsult?
Om allt känns bra under mötet får du en hemuppgift presenterad. Ditt resultat presenterar du vid Möte 3 som normalt planeras in c:a 1-2 veckor framåt.

Så rekryterar vi

Syftet med uppgiften är att du skall få en känsla för vardagen som konsult. Vi vill höra hur du resonerar kring ditt lösningsförslag, hur du för en verksamhetsdialog samt se vilken lösningskvalité du presterar. Omfånget på uppgiften anpassas alltid utefter individens bakgrund och presenteras av en senior Millnet BI konsult.

Möte 3

Din framtida roll gås igenom mer noga och vi fokuserar extra på områden där vi eventuellt känner att vi behöver få en fördjupad bild av vem du är. Vi pratar om löneanspråk samt övriga aspekter kring en anställning. För dig som sökt konsultjobb så viks merparten av mötet av att vi tillsammans går igenom ditt lösningsförslag. I anslutning till detta diskuterar vi rollen som konsult och de krav som ställs för rollen.

Möte 4

För en slutkandidat tar vi alltid minst två referenser. Vi ser gärna att dessa är tidigare eller nuvarande chefer. Som kompletterande referenser kan du även lämna en kollega eller samarbetspartner som känner dig väl. Om referenssamtalen faller väl ut erbjuds du anställning. Eventuellt bokas ett möte in till för detaljfrågor och frågor kring anställningsvillkor.

Hör av dig

Intresserad av oss och vill veta mer? Tveka inte att höra av dig till mig vid frågor eller funderingar!

Josefin Henriques
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.