Historien bakom QlikView och Qlik Sense är en svensk framgångssaga som började som en mycket annorlunda idé om hur data med många dimensioner kunde analyseras och länkas samman. Idag är det marknadens smartaste verktyg för analys av affärskritiskt data med Qlik etablerad som en global spelare på Business Intelligence marknaden.

Vid tiden för när Qlik tog sina första stapplande steg så var OLAP den etablerade tekniken på marknaden. Läs mer om hur OLAP och Qlik skiljer sig från varandra.

Få en offert

Svar inom 2 timmar

Välj område

 • Snabbval:Qlik Sense | QlikView

  Vi kan Qlik

  10+ ÅR

  1000+ PROJEKT

  250+ KUNDER

  Qlik Sense

  Med Qlik Sense kan du visualisera och analysera data från alla typer av datakällor. Upptäcka avvikelser, se möjligheter och få stöd för att ställa frågor som tar dig och din verksamhet framåt.


  Vi kan Qlik

  10+ ÅR

  1000+ PROJEKT

  250+ KUNDER

  QlikView

  Stärk besluten. Med QlikView får du ett kraftfullt stöd för centralt styrd analys och rapportering. Lösningarna vi bygger anpassas helt efter din organisation, process och data.

 • Vi kan Planacy

  5+ ÅR

  100+ PROJEKT

  70+ KUNDER

  Planacy

  Med Planacy kan du automatisera och accelerera ditt budget- och prognosarbete. Blicka framåt snabbare, mer frekvent och med ökad precision i siffrorna. Öka samarbetet mellan finance och verksamhet och få stöd för både enkel och komplex planering.

 • Vi kan Qlik

  10+ ÅR

  1000+ PROJEKT

  250+ KUNDER

  Qlik NPrinting

  Få ut viktig information till fler. Med Qlik Nprinting kan du skapa och skicka rapporter i din QlikView och Qlik Sense miljö. NPrinting ger dig stöd för både enkla och avancerade rapportupplägg.

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.