Millnet BI - en ledande Qlik Elite Partner sedan år 2010

MBI losningar tjanster ver2

Millnet BI erbjuder tjänster som får analys, rapportering och planering att fungera.

Vi etablerar lösningar som hjälper våra kunder ta snabbare och mer faktabaserade beslut. Lösningar som kan anpassas när förutsättningarna förändras och som är både effektiva och inspirerande att använda. Typiska resultat vi ser från användningen av lösningarna är snabbare insikter, bättre beslut och en förbättrad organisationell framåtblick.

Vi har en en bred kundbas där inga av kunderna är stöpta i samma form. De kommer från olika branscher, har olika affärssystem och vill planera och följa upp sin verksamhet på olika sätt. Att förstå och realisera kundens unika kravbild till en fungerande lösning är vår styrka.


För en förbättrad uppföljning

Som Qlik Elite Solution Provider erbjuder vi tjänster för Qlik's hela produktutbud.

QlikView och Qlik Sense löser olika behov och ligger båda i topp vad gäller användarvänlighet, snabbhet och förmåga att leverera nytta. NPrinting är ett rapportverktyg som stödjer avancerad rapporthantering i Qlik-miljöer medan Qlik Web Connectors gör det enklare att läsa in data från populära webttjänster som t.ex. Twitter och Google Analytics.

Våra tjänster:

  • MBI COMPASS - gör en fullständig genomlysning av er Qlik-miljö, administration och organisation
  • MBI DEVELOPMENT - anlita erfarna konsulter som tar era Qlik-projekt i mål

  • MBI SIB - prova QlikView eller Qlik Sense mot ert data inom ett av er utvalt verksamhetsområde som t.ex. ekonomi eller försäljning. Vi bygger till en fast kostnad en fullt fungerande lösning på 3-5 dagar

  • MBI SUPPORT - vi hjälper er säkerställa en god drift och förvaltning av er Qlik-miljö

  • MBI TRAINING - vi hjälper er organisation använda och se möjligheterna med QlikView / Qlik Sense

För en förbättrad planering

  • PLANACY - Planacy är en integrerad lösning för budget, prognos och planering. Speciellt anpassad för dig som använder QlikView eller Qlik Sense för din uppföljning. Med Planacy får ni en lösning som kan anpassas till organisationens behov och ta höjd för framtida förändringar

Vi har stor vana av att hantera hela flödet från att tillsammans med kunden göra en förstudie, definiera och implementera kravbild samt skapa en förvaltningsbar lösning med hög användningsgrad för lösningens målgrupp.

Share

Kontakta oss

Millnet BI logotyp

Millnet BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

08 - 651 18 00

Följ oss på LinkedIn