Millnet BI - en ledande Qlik Elite Partner sedan år 2010
Vi vet vi hur du får en korrekt Qlik-licensuppsättning till bästa pris. Fråga oss - kan området och är Qlik Elite Partner sen 2010.

SIB

Qlik Prisförfrågan
Qlik Elite Partner sedan år 2010

Qlik Prisförfrågan


Vi ger dig ett snabbt svar på vad en Qlik-investering skulle kosta. Du får ett kostnadsestimat anpassat efter era behov och uppdelat i licenser och projekt (om så önskas). Vi är en pålitlig partner med högsta partnerstatus hos Qlik sedan år 2010.

Få svar snabbt. Vi återkommer oftast inom 2 timmar!


Välj Qlik-produkt

Qlik Sense

Qlik Sense

Visualisera och analysera data från många datakällor. Hämta data från vart du vill och skapa egna rapporter och dashboards. Med smart stöd av "drag-and-drop" teknik.

QlikView

QlikView

Bygg din egen lösning för analys och rapportering. Stärk besluten och bli en del av gruppen på över 34.000 organisationer världen över som använder QlikView.

Qlik NPrinting

Qlik NPrinting

Få ut information till fler. Skapa och skicka rapporter i QlikView och Qlik Sense miljö. För enkla och avancerade rapportupplägg.


NodeGraph

NodeGraph

Märk, spåra och hitta data i din Qlik-miljö. Utforska visuellt hur databaser, filer, fält och applikationer hänger ihop. NodeGraph installeras snabbt och vid sidan av din Qlik-miljö.

Qlik Connectors

Qlik Connectors

Integrera data från omvärlden. Hämta och integrera data från social media och webbaserade datakällor.Kontakta oss

Millnet BI logotyp

Millnet BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

08 - 651 18 00

Följ oss på LinkedIn