Millnet BI - en ledande Qlik Elite Partner sedan år 2010
Controller

Hej controller
Hur ser din vardag ut?

Hej controller
Hur ser din vardag ut?

Hej controller
Hur ser din vardag ut?

Till dig som är controller har vi ett extra gott öga. Vi möter dig i nästan alla våra projekt och du är den hos kunden vi arbetar mest tillsammans med. Som en driven och kunnig kravställare gör du vår vardag utmanande och rolig!

Vi vet att jobbet med att ta fram och få ut korrekta dataunderlag till verksamheten kan vara mer eller mindre krävande. Vi kan hjälpa dig. Med vårt stöd kan du effektivisera arbetet, öka kvalitén på data och viktigast av allt - få mer tid över till analys, styrning och vara stöd till verksamheten.

Vi hjälper dig...Informera


Få ut data. Filtrera, vrid och bryt ned data till önskvärd detaljnivå. Visualisera och belys olika perspektiv. Kombinera central rapportering och analys med användardriven utforskning.

Läs om Qlik SensePlanera


Bli mer snabbrörlig. Agera på möjligheter och avvikelser - snabbare och tidigare. Förbättra framåtblicken med snabbare budgetarbete och frekventare prognoser.

Läs om PlanacyInvolvera


Involvera verksamheten. Nå ut med viktig verksamhetsdata och anpassa den effektivt för olika mottagare. Säkert, accessbart och användbart oavsett val av enhet.


Supportera


Frigör tid. Arbeta mindre med data och mer med dina kollegor. Få tid över till att vara nyfiken, agera stöd och påverka verksamheten i rätt riktning.

Vi Controllers

Arbetar du med en Qlik-lösning som inte fungerar som du vill? En applikation kanske går sakta, du får inte ut de siffror du behöver, data visar fel osv. Låt oss hjälpa dig!

Vi skickar ut en duktig Qlik-konsult som hjälper dig gratis under en 1 dag. Utan förpliktelser från din sida. Fokus ligger på att hitta orsaken till dina problem och samtidigt lösa det som går att lösa direkt på plats.

Ja tack - jag vill ha hjälp!

  1. Namn
    Ange namn
  2. Telefon
    Ange telefon nr.
  3. E-post
    Ange epostadress

Erbjudandet riktar sig till dig som idag inte är kund till Millnet BI och som arbetar i Stockholm.


Ta projektet i mål

Block 1

Vi har under årens lopp genomfört en stor mängd Qlik-projekt. Inget har varit det andra likt. Vad som däremot varit konstant är att vi brunnit för Qlik och våra kunder.

Med oss som partner kan du känna dig trygg. Vi är specialister på Qlik och har varit Elite Partner sedan år 2010. Med vår hjälp skall vardagen bli effektivare, insikterna fler och besluten bättre.

Välkommen att höra av dig!

Taggar: QlikView, Qlik Sense, Planacy

Kontakta oss

Millnet BI logotyp

Millnet BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

08 - 651 18 00

Följ oss på LinkedIn