Qlik Sense är en öppen lösning som det går att växa i. Byggd på robust, skalbar och säker teknik. Kombinera kraftfull rapportering och analys med att låta användarna själva visualisera och utforska data.
Test

Qlik Sense
Self-Service Analytics

Qlik Sense
Self-Service Analytics

Få ut data. Ur systemen och ut i organisationen. Driv nya insikter och bättre beslut genom att dra nytta av all data ni samlar in.

Med Qlik Sense får du en öppen lösning det går att växa i och som är byggd på robust, skalbar och säker teknik. Kombinera kraftfull rapportering och analys med att låta användarna själva visualisera och utforska data.


Varför Qlik Sense?

Block 1

Få ut så mycket som möjligt av dina data. Koppla upp dig mot dina datakällor, säkerställ en hög datakvalité och få svar på dina viktigaste frågor. Driv både central rapportering och analys samtidigt som du ger användarna stöd att göra mer själv. Enkelt, grafiskt och utan att blanda in IT. Konsumera informationen på web eller mobilt.

Qlik Sense är byggd på Qlik’s stabila och skalbara Qlik Analytics plattform som är designad för att vara öppen mot omvärlden. Integrera, anpassa och bygg vidare utan begränsningar med ett rikt inbyggt API-stöd.


Block 2

Med Qlik Sense kan ni stödja era aktiva och engagerade användare att själva utforska data. Skapa nya visualiseringar, analyser och rapporter med den layout och de visualiseringsobjekt som bäst lyfter fram det viktiga i era siffror.

I Qlik Sense finns ett rikt stöd av smart funktionalitet för att göra det enklare att både skapa visualiseringar och utforska data. Följ guiderna och använd enkel och intuitiv ”drag-and-drop” teknik. Qlik Sense har ett modernt visuellt uttryck som engagerar och kommunicerar det viktiga till användaren.

Om Qlik Sense

Fördelar

Enkelt att använda

Byggd för alla användare. Både för dig som konsumerar information och för dig som själv vill visualisera data.

Många datakällor

Koppla upp dig mot flera datakällor och få en sammanhängande vy att utforska och söka i. Oavsett om data ligger hos er eller ute i molnet.

Smart sökning

Använd vanligt textsök (precis som i Google!) för att blixtsnabbt söka och navigera i all din information.

Nå ut överallt

Kör på vilken enhet och från vilken plats du vill. Qlik Sense är byggd med senaste teknik för en mobil värld.

Samarbeta

Samarbeta brett. Dela med dig av insikterna med Qlik's unika data storytelling stöd och maximera nyttan med moderna öppna API'er.

Expandera säkert

Skala upp användandet på en robust plattform. Qlik Sense hanterar komplexa behov och användningsfall på ett säkert sätt.


Versioner

 • Qlik Sense Desktop

  Qlik Sense Desktop är helt gratis att ladda ned.

  Med detta program kan du läsa in, visualisera och utforska dina data. Kom igång snabbt med stöd från filmer och guider.


  Dashboards
  Visuell analys
  Flera datakällor
  Endast desktop

 • Qlik Sense Enterprise

  Få stöd för kraftfull analys och rapportering i hela organisationen. Administrera och skala upp användandet på en stabil och säker plattform. Ge stöd för dina användare att på ett tryggt sätt själva visualisera och utforska sina data.


  Säkerhet & övervakning
  Skalbarhet
  Delade objekt
  Desktop & mobila enheter
  Delade dataanslutningar
  Moderna öppna API'er
 • Qlik Sense Cloud

  Skapa och arbeta tillsammans. Ha access till dina Qlik Sense applikationer oavsett plats och enhet via säker Qlik hosting. Olika prisplaner beroende på behov.


  Nå överallt
  Samarbeta säkert
  Ingen egen infrastruktur

Hur skiljer sig Qlik Sense mot QlikView?

Produkterna tillfredsställer olika behov men använder samma underliggande Qlik-analysmotor. Det innebär att framtagna script och funktionsuttryck kan återanvändas mellan miljöerna.

Qlik Sense®

Qlik Sense®

GÖR-SJÄLV ANALYS
Låt användarna själva visualisera och utforska data. Kombinera med central datakontroll.

Qlik Sense vänder sig till dig som vill göra det möjligt för användarna att själva visualisera data eller skapa nya visualiseringsobjekt i redan centralt publicerade applikationer. Qlik Sense har ett rikt visuellt språk, brett REST-API stöd och är fullt responsivt.

QlikView®

QlikView®

STYRD ANALYS
Bygg och rulla ut ett standardiserat rapport- och analysstöd anpassat efter användarnas behov.

QlikView vänder sig till dig som med full kontroll vill bygga och publicera ett beslutsstöd till användarna. Användaren har full frihet att utforska data på djupet men kan själv inte ändra i den centralt styrda och standardiserade applikationen.

Ta projektet i mål

Block 1

Vi har under årens lopp genomfört en stor mängd Qlik-projekt. Inget har varit det andra likt. Vad som däremot varit konstant är att vi brunnit för Qlik och våra kunder.

Med oss som partner kan du känna dig trygg. Vi är specialister på Qlik och har varit Elite Partner sedan år 2010. Med vår hjälp skall vardagen bli effektivare, insikterna fler och besluten bättre.

Välkommen att höra av dig!


Taggar: Qlik Sense, Qlik, qliksense

Kontakta oss

Millnet BI logotyp

Millnet BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

08 - 651 18 00

Följ oss på LinkedIn