Millnet BI - en ledande Qlik Elite Partner sedan år 2010

Personuppgiftspolicy

Vilken information samlar vi in?
Vi samlar in den information du uppger när du skickar in en förfrågan eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Insamlad information kan vara dina kontaktuppgifter, organisationsnamn, behov etc.

Vi samlar även in information med hjälp av cookies och andra tekniker som känner igen dig som användare. För information om hur vi använder dessa tekniker och hur du kan förhindra användandet av cookies, vänligen se vår Cookiepolicy.

Hur länge vi sparar dina uppgifter?
Den information du själv har skickat in i samband med t.ex. en gjord prisförfrågan sparas i 3 år från utgången av det räkenskapsår då vi mottog informationen från dig. Efter att 3-årsperioden löpt ut tas informationen bort automatiskt.

Borttag av uppgifter görs med undantag för avidentifierade uppgifter som vi kan komma att spara för statistikändamål.

Rättelse
Du har rätt att, enligt tillämplig personuppgiftslagstiftning, efterfråga ett s.k. registerutdrag med information om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. Du har dessutom rätt att, när som helst, begära att vi antingen rättar eller raderar personuppgifter som är felaktiga.

Ändringar i personuppgiftspolicyn
Om vi gör ändringar i denna personuppgiftspolicy anslås den uppdaterade versionen på denna sida. Om ändringarna är väsentliga, kommer vi även meddela dig på lämpligt sätt och, om det krävs, be om ditt samtycke.

Kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarig
Millnet BI är personuppgiftsansvarig för ovan beskriven personuppgiftsbehandling. För att utöva rättigheterna enligt ovan eller om du har frågor om vår behandling, vänligen kontakta oss på .


Cookiepolicy

På millnetbi.se använder vi oss av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.

Vad är cookies och hur används det på millnetbi.se?
Cookies är små textfiler som sparas i datorns webbläsare när du besöker en webbplats. Du kan läsa mer här för att lära dig mer om vad cookies är, hur de fungerar, vad de används till och hur du som besökare gör för att neka eller återkalla samtycke till användning av cookies. Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om det.

Vi använder oss av cookies för följande användning:

  • Analys av hur webbplatsen används av våra besökare
  • Anpassning av webbplatsens innehåll utifrån hur dess besökare använder sig av den
  • Anpassning av annonsering på olika mediekanaler utifrån hur webbplatsens besökare använder sig av den

Vi använder oss av både 1:a och 3:e parts cookies. Om du inte vill att cookies sparas i din webbläsare är det möjligt att helt eller delvis stänga av detta. Det är också möjligt att ta bort cookies efter att de sparats. Du kan göra detta i din webbläsares inställningar – hur du gör det skiljer sig åt beroende på webbläsare. Mer information om hur du gör det finns i webbläsarens hjälp och även på denna länk.

Vad är intressebaserad reklam och hur används det på millnetbi.se?
Vi arbetar med Google´s remarketing nätverk som bygger på intressebaserad annonsering. På din dator sparas cookies som underlättar funktionen av dessa tjänster och för att ge dig relevanta annonser baserat på vilka sidor du har besökt och vilka intressen du har.

Vill du stänga av funktionen för intressebaserad reklam via Google kan du göra det i dina Google-annonsinställningar.

Alla ändringar av vår Cookiepolicy anslås på denna sida.

Kontakta oss

Millnet BI logotyp

Millnet BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

08 - 651 18 00

Följ oss på LinkedIn