Millnet BI - en ledande Qlik Elite Partner sedan år 2010
QlikView

Om oss

Om oss

Det här är vi

Det här är vi

Millnet BI grundades år 2008, har 42 medarbetare och sitter centralt placerat mitt i Stockholm.

Vi vill att du skall komma till oss med höga förväntningar. Vi är en pålitlig och resultatinriktad konsultpartner som är enkla att ha att göra med. Från första kontakt till leverans får du engagemang för dina behov och kunskap om hur man omsätter dem till en fungerande lösning.

Vi har värnat vår kultur sedan start och är kända för att vara jordnära, kompetenta och ha en stark drivkraft för att alltid ställa upp för våra kunder.

Ödmjuka

Ödmjuka

Vi lyssnar, är jordnära och alltid öppna för att lära oss mer.

Pålitliga

Pålitliga

Vi kommunicerar, tar ansvar och levererar det vi åtagit oss.

Resultatinriktade

Resultatinriktade

Vi arbetar strukturerat, mot uppsatta mål och komplicerar inte saker i onödan.

Det här gör vi

Det här gör vi

Vi hjälper dig och dina kollegor förbättra ert beslutsfattande genom att koppla ihop er med data som berättar hur er verksamhet går, kan förbättras och förväntas utvecklas.

Vi erbjuder smarta systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på Qlik och Planacy - två moderna plattformar för Analys/Rapportering och Budget/Prognos/Planering.

Vi tar inga genvägar utan arbetar långsiktigt. Vi har haft högsta partnerstatus med Qlik sedan år 2010 och har lång erfarenhet och stor intern kompetens för att ta ditt Planacy-projekt i mål.


Kontakta oss

Millnet BI logotyp

Millnet BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

08 - 651 18 00

Följ oss på LinkedIn