Bättre likviditet

Det är utmanande tider för många företag nu. I lägen som dessa är det viktigt att snabbt och frekvent kunna analysera sin ekonomi och likviditet. Få tips och ta del av vårt fastpriserbjudande för en lösning på området!

Läs mer

Varför använda Data Vault?

Att bygga ett datalager är bland det mest resurskrävande IT-projekt som en organisation kan ge sig i kast med. Projekten drar ofta över tiden och levererar inte det verksamheten efterfrågar. Vi tror att Data Vault och Automatisering är nyckeln till ett bättre datalager.

Läs mer

Optimera kassan med Planacy

Att prognostisera kassaflödet är ett manuellt och tidsödande jobb för många. Med Planacy blir det enklare. Få en uppdaterad bild av likviditetssituationen och ett kompetent stöd för att integrera kassaflödes- och likviditetsplaneringen med övriga finansiella processer....

Läs mer

Träffsäkra inköp med planacy

I branscher som t.ex. Fashion är produktsortimentet nyhetsdrivet och du gör oftast endast ett enstaka eller ett fåtal större inköp. Det långt innan försäljningsbudgeten för den aktuella perioden dessutom satts. Med Planacy hjälper vi inköpare gå mindre på magkänsla och...

Läs mer

Fyra vanliga invändningar mot budgetprocessen

Hösten har kommit och budgetarbetet är igång. Värdet med budgeten är ofta ifrågasatt - vanlig kritik är att den snabbt tappar kontakt med verkligheten och låser fast organisationens handlingsutrymme. Läs mer om 4 vanliga invändningar mot budgeten.

Läs mer

Resan mot ett bättre budgetverktyg

Budgetprocessen är jobbig för många företag. Arbetet är manuellt och tidsödande vilket gör att värdet ofta blir ifrågasatt. Men - är det värt att lägga tid på att förbättra en process som görs en gång per år och blir timingen för förändring någonsin rätt?

Läs mer

4 råd vid införande av nytt budgetverktyg

Det finns idag flera moderna budgetverktyg på marknaden. De kan tillföra stor nytta i form av sparad tid, förbättrad kvalité och ökad precision i processerna. Att köpa är dock en sak och ett lyckat systeminförande en annan. Vi ger i denna artikel 4 råd vid införande av...

Läs mer

Vad är en rullande prognos?

Rullande prognoser börjar bli ett alltmer populärt komplement till den årliga budgeten. I denna artikel berättar vi mer om vad en rullande prognos är, dess fördelar och 6 krav för att kunna arbeta effektivt med den.

Läs mer

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.