Sätt ett kryss i kalendern - den 6/11 kommer Qlik Data Revolution Tour till Stockholm. Vi är självklart där som guldsponsor tillsammans med vår kund Trustly. Läs mer och anmäl dig redan idag!

Qlik event - 6 nov. 2019 Stockholm

Qlik event
6 nov. 2019 Stockholm

Träffa oss och lyssna på vår kund Trustly prata Qlik och Kubernetes.

Sätt ett kryss i kalendern – den 6/11 kommer Qlik Data Revolution Tour till Stockholm. Träffa oss på plats och lyssna på vår kund Trustly prata.


Ta chansen och lär dig mer om hur du med data kan skaffa dig djupare insikter snabbare än någonsin.

Delta tillsammans med oss på Millnet BI och lyssna till hur kunder, industriexperter och Qlik:

  • Använder DataOps för analys som grund till en ny data- och analysstrategi som förenklar och minskar kostnaderna för sin cloud-miljö
  • Automatiserar dataintegration och katalogisering i realtid för att göra tillförlitliga, aktuella och relevanta kombinationer av data tillgängliga för användarna.
  • Ökar förståelsen av datans innebörd och tillsammans med ny teknik som till exempel sökmöjligheter på olika språk, chatbots och AI får användarna insikter som de annars skulle ha missat 

Du får även chansen att träffa oss i vår monter samt lyssna på vår kund Trustly som berättar om sitt projekt att flytta sin Qlik Sense Enterprise miljö från Microsoft on-prem till Kubernetes och Google Cloud.

Välkommen till en heldag som hjälper dig förstå hur du snabbare och enklare kan få värde ur dina data. Du är givetvis välkommen oavsett vilken analys/rapporterings-miljö du använder idag (Qlik, Tableau eller t.ex. Power BI).

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.