Sätt ett kryss i kalendern. Den 7:e februari har vi ett frukostevent på vårt kontor på Surbrunnsgatan 44A. Kom och lyssna på det senaste kring Qlik och Planacy.

Frukostmöte - 7 feb. 2020 Stockholm

Frukostevent - 7 feb. 2020 Stockholm

Träffa oss och få inspiration på hur du kan använda Qlik och Planacy.

Sätt ett kryss i kalendern. Den 7:e februari har vi frukostmöte på vårt kontor på Surbrunnsgatan 44A (5 min från Odenplan).

Vi inleder med frukost 08:30 och drar igång 09:00 med generell information om hur Qlik ser på framtiden och utvecklingen av BI.

Efter det berättar Mikael Arnåsen, VD på KidsBrandStore, Sveriges största ungdomsbutik för mode på nätet, hur de använder Qlik Sense för att segmentera sina kunder och optimera sin marknadsföring.

Slutligen berättar Planacy om deras spännande nya modul för kassaflöde och balansräkning. Med denna kan du snabbt skapa en ny kassaflödesprognos på den detaljnivå du önskar samt analysera både ditt prognostiserade och historiska kassaflöde.

Eventet avslutas c:a 11:30

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.