Exsitec ♥ Millnet BI

Exsitec AB har den 7/1 2021 förvärvat 100% av aktierna i Millnet BI AB. Ett förvärv som enligt Johan Kallblad, VD i Exsitec, väsentligt förstärker Exsitecs marknadsposition inom områdena Business Intelligence och CPM.

Läs mer

NodeGraph Webinar-november-2020

Vet du var dina data kommer ifrån eller hur och var de används i din Qlik-miljö? Se hur NodeGraph kan hjälpa dig. Den 3/11 kör Millnet BI och NodeGraph tillsammans ett webinar kl. 09:00 – läs mer och anmäl dig!

Läs mer

Bättre likviditet

Det är utmanande tider för många företag nu. I lägen som dessa är det viktigt att snabbt och frekvent kunna analysera sin ekonomi och likviditet. Få tips och ta del av vårt fastpriserbjudande för en lösning på området!

Läs mer

Ny version av Qlik Sense

Med Qlik Sense Februari 2020 uppdateringen gör Qlik en av de större uppdateringarna på länge. Många nya funktioner och förbättringar har tillkommit. Läs mer så berättar och visar vi vilka nyheterna är!

Läs mer

Stark tillväxt för Planacy

Trenden är tydlig. Intresset för vårt erbjudande inom budget, prognos och planering ökar snabbt. Vi ser ett kontinuerligt flöde av nya kunder och befintliga som växlar upp sina lösningar med fler användare och processer. Läs hur vi ser på marknaden och Planacy’s utve...

Läs mer

Guide - utvärdera analysverktyg

Vad bör man tänka på om man skall investera i ett nytt analys- och rapporteringsverktyg? Vi hjälper dig genom att inom 7 områden lista exempel på behov vi ofta möter. Ta även chansen att ladda ned faktablad samt jämförelser mellan Qlik och Power BI, Tableau och Thoug...

Läs mer

Varför använda Data Vault?

Att bygga ett datalager är bland det mest resurskrävande IT-projekt som en organisation kan ge sig i kast med. Projekten drar ofta över tiden och levererar inte det verksamheten efterfrågar. Vi tror att Data Vault och Automatisering är nyckeln till ett bättre datalager.

Läs mer

Välkommen till frukostevent den 7/2

Den 7/2 är du välkommen på frukostevent. Vi berättar det senaste om Qlik, hur du kan använda Planacy för att optimera kassaflödet samt lyssnar på när KidsBrandStore berättar hur de använder Qlik för att optimera sin marknadsföring. Anmäl dig redan idag!

Läs mer

Optimera kassan med Planacy

Att prognostisera kassaflödet är ett manuellt och tidsödande jobb för många. Med Planacy blir det enklare. Få en uppdaterad bild av likviditetssituationen och ett kompetent stöd för att integrera kassaflödes- och likviditetsplaneringen med övriga finansiella processer....

Läs mer

Träffsäkra inköp med planacy

I branscher som t.ex. Fashion är produktsortimentet nyhetsdrivet och du gör oftast endast ett enstaka eller ett fåtal större inköp. Det långt innan försäljningsbudgeten för den aktuella perioden dessutom satts. Med Planacy hjälper vi inköpare gå mindre på magkänsla och...

Läs mer

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.