Hos oss trivs I:are

BLI KONSULT på Millnet BI

Hos oss är det många som har studerat Industriell Ekonomi. Vi vet vilken utmaning du står inför men också vilken kapacitet du besitter. Din analytiska förmåga tillsammans med din sociala kompetens gör jobbet på Millnet BI både utmanande och tillfredsställande. 

I en snabbrörlig och konkurrensutsatt värld är tillgången till pålitlig data viktig för att navigera rätt. Här kan du göra skillnad!

Hos oss får du hjälpa företag att snabbare, enklare och mer frekvent driva sin finansiella och operativa uppföljning och planering. Tillsammans med kunden bygger du lösningar som hjälper organisationen bättre se, förstå och agera utifrån sina data.

Konsultverksamheten är vårt hjärta. Du kommer få lära dig hantverket från grunden via ett genomarbetat introduktionsprogram där vi går igenom både våra arbetsmetoder och även grundläggande Qlik-programmering.

Bli Business Intelligence Konsult Som konsult har du en varierande vardag. Du kommer jobba med programmering men ibland också som projektledare, kravinsamlare, gränssnittsdesigner, utbildare eller analytiker. Du träffar kunder och du utvecklar. Ibland är du ute hos kund och ibland sitter du på kontoret med kollegorna. Som konsult jobbar du alltid nära dina kunders kravställare och användare vilket gör att du själv får se nyttan dina lösningar skapar för kunderna.

På Millnet BI har vi en platt organisationen som både värdesätter vår kultur och att ha kul på jobbet. Gemenskap och kunskapsdelning ser vi som viktigt för att trivas och för att utvecklas åt rätt håll. Vi vill framåt och vårt mål är att växa vidare i ett balanserat tempo under kommande år.

Vi arbetar med moderna, marknadsledande och webbaserade plattformar för analys, rapportering och planering. Vi har idag över 250 kunder och arbetar med verktyg som Qlik - ledande på beslutsstöd och Planacy - en snabbväxande plattform för budget, prognos och planering.

Är du den vi söker?

Som person drivs du av möjligheten att vara med och effektivisera våra kunders uppföljning och planering av verksamheten. Du trivs att arbeta självständigt men värdesätter samtidigt lagarbete och är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi tror du har intresse och fallenhet för siffror och analys. Har du programmerat tidigare ser vi det som en fördel även om det inte är nödvändigt.

Vi vill att du skall vara ansvarstagande, driven och social samtidigt som du har glimten i ögat och fötterna på jorden. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift och har lätt att kommunicera med andra människor.

Vi erbjuder dig

  • ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett finansiellt stabilt företag
  • utmanande och varierande konsultuppdrag
  • goda möjligheter att växa som individ och påverka din vardag
  • kunniga och sociala kollegor som värdesätter att man hjälper varandra
  • ett fräscht och centralt beläget kontor i Stockholm (vid Odenplan T-bana)

Intresserad?

Maila ditt CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Intervjuer sker löpande.

Hör av dig

Intresserad av oss och vill veta mer? Tveka inte att höra av dig till mig vid frågor eller funderingar!

Josefin Henriques
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MILLNET BI AB
Surbrunnsgatan 44A, 3tr
113 48 Stockholm

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Millnet BI - Qlik Elite Solution Provider

Se, förstå och agera på din data
Vi tar fram systemstöd som hjälper dig planera och följa upp din verksamhet på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi bygger våra lösningar på moderna plattformar som Planacy, Power BI och Qlik.